Защо избрах хостинг в Суперхостинг?

суперхостинг показатели

Името на компанията определено е известно, като сигурен хостинг доставчик. Много дълго време те бяха тези с най-голям дял клиенти, като дори днес могат да се похвалят с над 200, 000 сайта. Това определено е голямо число и е повод за гордост. Моят фаворит откъм маркетинг и реклама на хостинг компания са именно Суперхостинг. Няма как да не сте попадали на закачливите им реклами с хора, които вече са си изградили сайтове и използват хостинг при тях. Само по себе си това е важно послание, което показва не просто, че хостингът, който предлагат е добър, ами и че клиентите получават реални ползи.

Как се е развивала компанията през годините?

Superhosting.bg е учредена през далечната 2005-та година, като първите 5 години набира сили на пазара на този вид услуги. През 2010 година показва доста добри резултати и застава начело с пазарен дял близо 45%. Както обикновено се случва, когато една компания завземе голям пазарен дял, тя обикновено се слива с други или направо ги придобива. HostBulgaria и Host.BG стават част от семейството на Superhosting.bg и днес тя отдава под наем пространство на над 200, 000 сайта.

Какво предлагат от Superhosting?

С бърз преглед на офертите и плановете им ще видите, че те не просто предлагат споделен хостинг, ами и редица други неща, които да са полезни на клиентите им. Може би това е и най-голямото им преимущество, ориентираността към клиентските нужди - нещо, което повечето фирми не успяват да направят. Суперхостинг предлагат да регистрират домейна ви, да инсталират сертификатите за сигурност и дори да популяризират  сайта ви. Видовете хостинг също не са малко, като те включват - линукс хостинг, наети сървъри, виртуални и не на последно място wordpress хостинг.

Ако трябва да акцентираме на това, какво ви дава един хостинг от Superhosting, то това е неограничен трафик, лесно управление, сигурност и надеждност. Лесното управление се проявява в разбираемия Cpanel и допълненията към него. Сигурността е подсигуряването с Backup-и на вашата информация и на отделните сървъри, както и защитата от злонамерени атаки.

През годините от Superhosting са стигнали до заключението, че колкото повече си разширят портфолиото, толкова повече ще улеснят избора на потенциалните си клиенти. По друг начин казано, макар те да предлагат хостинг планове, те могат да изработят изцяло уеб сайта, от който имате нужда. Може да ви помогнат за SEO оптимизация или за рекламата в Google Ads.

Ако си поиграете да направите тестове, ще откриете, че този хостинг предлага 100% uptime, като това е практически гаранцията, че вашият сайт ще е достъпен по всяко време и отговорът при заявка от страна на хостинга ще е навременен. Скоростта на сайтовете трябва да бъде добра, защото в днешно време повечето потребителите не изчакват повече от 2 секунди да зареди нещо. Ако това не се случи, напускат сайта и не се връщат на него, следващия път когато им е необходима дадена информация или продукт, а отиват при сайтовете на конкурентите.

Ако искате да тествате скоростта на вашия сайт можете да използвате GTmetrix, които ще определят не само колко точно е тя, ами ще ви покажат и списък кои са нещата, които забавят сайта. GTmetrix е безплатна метрика.

група от специалисти обсъждат хостинга на уеб сайта

Можете да се свържете лесно с тях

Това е едно от най-важните неща за мен. Ако нещо се случи с уеб сайта ми или имам въпроси, да мога да се свържа с някой служител на компанията. Има много хостинг компании, които предлагат колцентър, където си препращан часове наред, преди проблемът да бъде разрешен. При Суперхостинг има три варианта на връзка - по телефона, през чат или имейл. И на трите варианта има кой да ви отговори на български език, което допълнително улеснява ситуацията.

След това ще получите и покана да оцените как е била комуникацията ви със служителя, което е прекрасен начин за обратна връзка.

Заключение

Всичко, което изброих по-горе е пълното доказателство, че Суперхостинг са голяма компания, която въпреки размерите си не пренебрегва клиентите си - нито новите, нито старите. Успяват да осигурят перфектна, непрекъсната поддръжка, информационно обслужване и не на последно място добри пакети за хостване на уеб сайтове. Нещо повече, грижат се и за допълнителните неща, от които може да се нуждае един уеб сайт, дори и за неговата изработка. Парите, които ще платите ще бъдат напълно оправдани откъм качество на услугата и сигурност.

Phenona: всичко за най-добрите хостинг компании в България и по света.