Защо избрах хостинг в NS1?

ns1 хостинг на всякакви сайтове

Със сигурност има хостинг компании, които изработват свои уникални услуги и с това печелят повече клиенти. Една такава хостинг компания е Ns1, която предлага VPS хостинг, споделен хостинг, имейл хостинг, SPanel, SShield и SWordPress мениджър. Всички тези неща със сигурност ви звучат познато, но не и по начина, по който ги предлагат от NS1.bg. Нека да видим как те са специални.

Как VPS хостингът е по-различен от споделения хостинг?

На уебсайта на NS1 ще откриете много добра метафора, че този вид сървър е като самостоятелна къща, която е обградена от сигурна ограда, докато обикновеният, най-често срещан, споделен хостинг е апартамент в блок с много съседи. Както става най-често, всичко опира до ресурсите, които могат или да бъдат ограничени или неограничени, въпросът естествено е колко струват неограничените и нужни ли са ви. Ако вашият сайт не се е изправял пред рискове със сигурността и не мислите, че това някога ще се случи, по една или друга причина, тогава споделеният хостинг е точно това, което ви трябва. Той е перфектно решение за не много популярни сайтове и за такива, които не се нуждаят от много място и няма и да се нуждаят в бъдеще. VPS хостингът обаче вече е много по-сериозен хостинг план, при който вие имате контрол над всичко. Освен това плащате само за ресурсите, които използвате и цената е съвсем малко по-висока от тази на споделения хостинг. Трябва да отбележим и че този вид хостинг предоставя собствен IP адрес на всеки сайт.

ns1 хостинг оферти

Като запомните това предимство и че NS1 го предлагат, остава да разгледате и другите услуги, които те предоставят, за да се убедите в това, че компанията е прекрасен избор, когато ви е нужен професионализъм.

Не CPanel, а SPanel

Сигурно знаете какво е CPanel и за какво се използва. От NS1.bg обаче предлагат SPanel, което всъщност е платформа за менажирането на виртуалните сървъри. Тоест, вие ако искате да управлявате вашия хостинг и сайт, този панел ще ви даде тази възможност и то доста лесно. Дори и да нямате някакви специални умения, благодарение на него ще можете да управлявате анти-спам настройките, домейните си, сертификатите им за сигурност, пощенските кутии и др. Имате дори достъп до администраторски права и можете да управлявате ресурсите, които използват вашите сайтове. Общо взето, всичко това е максималното, което една хостинг компания може да предложи на клиентите си като достъп и NS1 не се притесняват да го направят.

Осигурена защита от SShield

Колко е важно да не пострада сайтът ви от злонамерена атака? Ако отговорът на този въпрос е много, тогава това е защитата, която ви е необходима. Разработката е на хостинг компанията и предлага възможността сървъра да следи за съмнително поведение и да блокира опитите за пробиви. Специалното на тази система е, че тя не просто използва запаметени бази данни с възможни вируси, ами „мисли“ и проследява поведението. Вместо обаче веднага да го ограничи, системата изпраща репорт на собственика на сайта с данните, които е събрала за заплашителното поведение или атаката и очаква той да реагира. В противен случай, ако системата блокира уеб сайта веднага, би му нарушила функционирането за някакъв период от време, което е дразнещо, ако реална заплаха всъщност не е съществувала.

SWordPress мениджър

Не е тайна, че повечето уеб сайтове са на WordPress платформата, защото тя е удобна и лесна за използване. От NS1 са решили да направят управлението ѝ дори още по-лесно, като създадат специални инструменти, предназначени за управлението на сайта ви. Този така наречен SWordPress мениджър позволява бързото и лесно клониране на сайтове, триенето и създаването им, дори осигурява допълнителна защита, благодарение на специалната функция Security LOCK.

Заключение

От NS1 са се погрижили да покажат на своите клиенти, че не е нужно настройването и грижата за един уеб сайт да бъде трудна. Тоест, дори и собственикът да разполага с минимални знания, добрият хостинг може да подпомогне развиването и сигурността на сайта му. В това се крие и най-големият професионализъм, който една компания може да покаже. Отделно, няма да скрия, че начина по който са брандирали отделните си услуги, ми се струва изключително оригинален и различен и определено заслужават адмирации за идеята.

Phenona: всичко за най-добрите хостинг компании в България и по света.