Защо избрах хостинг в Misshosting?

misshosting избор на план

Няма как да пропуснем да ви разкажем за Misshosting, защото те са малко по-различна хостинг компания. Като за начало са международна фирма, която осигурява хостинг услуги на клиенти от цял свят. Макар основното им седалище да е в Манчестър, техни офиси можете да откриете в цяла Европа, САЩ, България и дори в Иран. Българското им представителство е разположено в София. От компанията не крият, че основното им желание е да се превърнат в най-бързо растящата хостинг компания и следвайки тази цел се опитват максимално да задоволят потребителите си.

Какви хостинг планове предлагат?

С един бърз преглед на уеб сайта им ще откриете, че хостинг плановете им са на изключително ниски цени, като най-ниският план започва от 2.04 лв. на месец, а най-високият споделен хостинг - 6.60 лв. Промоционалните цени подкрепят твърдението, че те наистина се стараят да се разраснат бързо. Както сами се досещате, ниските цени са сигурен символ, че клиентите ще обърнат внимание на даден продукт, дори и да е нов за даден пазар.

Компанията предлага освен хостинг пакетите и добре изграден cPanel, защитени директории, статистики за сайта, файлов мениджър, cron jobs и многобройни безплатни приложения. Хостинг услугите осигуряват и висока защита от атаки. Което е огромно преимущество, когато не искате да се сблъсквате с изненади.

Всички пакети предоставят сертификат за SSL, който защитава цялата информация, която посетителите на сайта предоставят. Това е един от параметрите, който дори търсачките като Google, оценяват високо. На база на това, дали сайтовете разполагат с такъв сертификат, търсачки могат да заключат, дали уеб сайтът е злонамерен или точно обратното - готов е да защитава своите посетители и криптира, предоставяните от тях данни. Ако го преценят като сигурен, го показват по-високо в резултатите си на хора, въвеждащи сходни ключови думи. Тоест сертификатът за сигурност помага и за SEO оптимизацията.

Регистрация на домейн през Misshosting?

Задължително, притежаването на уеб сайт минава през регистрация на домейн. Естествено, това може да се случи и без да е направено през хостинг услугата, но това означава допълнително време и ангажименти. Когато регистрацията е направена обаче през хостинг, не само всичко е компактно, ами и да е на ниска цена. Misshosting предлага регистрация на домейни .bg и .com, освен това на .win и .eu. Различните домейни естествено се предлагат на различни цени, както и са различно предпочитани спрямо очакваните посетители.

Съвет: Наша препоръка е винаги да избирате .bg, когато очаквате посетителите ви да са предимно от България.

обсъждане на най-добър вариант хостинг

Сайт билдър

Напоследък е изключително често срещана ситуация, сайтове да се създават не от специалисти, а от хора със средно ниво познания в тази област. Това се случва само и единствено благодарение на сайт билдърите и тяхната функционалност. Misshosting предлагат сайт билдър, който би помогнал на всеки човек да си изгради сайта и да го къстамизира по начина, по който му допада на него. Всичко това се случва с готови елементи, които могат да бъдат съчетавани и променяни.

Не всички хостинг компании предлагат подобна услуга. Това може би е и огромното преимущество на Misshosting - желанието да задоволят изцяло своите клиенти. Това в комбинация с агресивната ценова политика и ниските месечни цени определено може да привлече голям дял от потребителите.

Заключение

Ако търсите сигурна хостинг услуга, която има опит на световен пазар, то вашият избор би трябвало да е Misshosting. Със сигурност развитието на компанията е интересно, както и маркетинговите похвати, които използват, за да спечелят клиенти. Безспорно хората, които искат да притежават уеб сайт, електронен магазин или фирмен портал всеки ден нарастват. За този факт можем да съдим по бройката сайтове, които се създават ежедневно на световно ниво. Това на практика означава, че от хостинг услуги тепърва ще има огромна нужда и Misshosting никак не се представят зле като качество на услугата и ниво на цените.

Phenona: всичко за най-добрите хостинг компании в България и по света.