Защо избрах хостинг в ICDSoft?

обсъждане на най-подходящия хостинг

Тази хостинг компания е на българския пазар от 1999 година. Ако това ви се струва отдавна, това е защото от тогава са изминали 22 години. За цялото това време, компанията е станала избор на над 50 000 сайта по цял свят, което е доказателство за нейният професионализъм и компетенции. Какви са хостинг плановете на ICDSoft и кое я прави различна? Нека да видим.

Ниски цени на хостинг услугите

С бърз преглед на хостинг пакетите, ще ви остане впечатлението, че цените, които предлагат от компанията са изключително ниски. Икономичният план е на цена от само 3.27 лв. и включва 10 GB дисково пространство, 500 GB трафик и 100 CPU минути. Бизнес плюс пакетът пък е намален на 20 лв. от 80 лв.  включва 150 дисково пространство, 10000 GB трафик и 300 CPU минути. Всички пакети от споделения хостинг имат дълъг период на рекламация, безплатни инструменти, контролен панел, безплатен сайт билдър и архив за социални мрежи.

Сайт билдърът, който ICDSoft предлага е изключително добро решение с широк избор от шаблони. Това на практика означава, че няма да ви е нужна допълнителен сайт билдър или специалист, който да ви изработи дизайна, ами ще успеете да се справите и сами. Шаблоните са различни елементи, които са базови и вие избирайки един трябва да го редактирате с вашата информация, снимки и спрямо вашите желания. Персонализацията е напълно възможна благодарение на опциите на сайт билдъра, като тя включва шрифтове, цветове, детайлите по елементите и др. Например можете да използвате шаблон на форма за контакт, да си въведете вашите данни и да промените цветовете и дизайна с персонализацията.

icdsoft планове за хостинг.

Сайт билдърът е толкова добър, че дори предоставя възможността да се изработи електронен магазин бързо и лесно. Вътре има добра основа, да се въвеждат продукти и услуги, както и да се свърже магазина с различните начини за плащания.

Виртуалните сървъри на ICDSoft

Виртуалните сървъри са също с доста ниски цени, като най-продаваният е на цена от 7.76 лв. за първия месец, разполага с 2 cores @ 2.6 GHz, 15 GB дисково пространство, 5000 GB трафик и 4 GB RAM памет. Въпреки ниската си цена, този план включва и преместването на 5 сайта, както и инструменти за оптимизация, WordPress инструменти за по-лесно управление на платформата, както и безплатен SSL сертификат. Най-скъпият план за виртуален сървър също излиза доста изгодно, защото първия месец цената му е 122 лв., като той е с 10 cores @ 2.4 GHz, 1024 GB дисково пространство, 100000 GB трафик на месец и 32 GB RAM памет. Той също предвижда безплатен сертификат за сигурност, както и безплатен домейн. Всички виртуални сървъри осигуряват безплатни IP адреса, по 2 на брой.

Виртуалните сървъри са много добро решение, когато сайтът ви е много посещаван и очаквате да има трафик към него. Освен това от ICDSoft предлагат и допълнителен пакет сигурност, който да защити всички ресурси от злонамерени атаки и пробиви.

Отзивите за компанията

Както за всеки един бизнес, така и при хостинг услугите, най-важни са впечатленията и отзивите, които клиентите оставят за тях. Можете с един бърз поглед да прецените, че впечатленията са повече от добри. Хостинг компанията се стреми да задоволи желанията на клиентите вече години наред и това е високо оценявано. Коректността и адекватността на поддръжката е нещото, което най-често се отличава като мнение. Не са малко и хвалбите за сайт билдъра и неговата изработка. Все пак благодарение на него, много от клиентите си спестяват усилия и ресурси, които както може би се досещате могат да достигнат значителни размери.

Изобщо ICDSoft са много добър избор и ако се нуждаете от лесна за управление хостинг услуга и от професионална такава. Допълнителните пакети са бонус към прекрасното обслужване.

Phenona: всичко за най-добрите хостинг компании в България и по света.