Защо избрах хостинг в ETNHost.bg?

избор на хостинг услуга в ETNHost.bg

Компанията е основана сравнително скоро от екип специалисти, които искат да подобрят предлагането на хостинг услугите. Макар създадена едва през 2011 година, ETNHost днес оперира в България, Австрия и Великобритания. Продуктовото им фолио е съобразено с изискванията на клиентите и предлагат по 4 вида пакети за всеки различен вид хостинг. Така, независимо дали вашият уеб сайт е блог, магазин или сайт портфолио, можете да намерите това, което ви е нужно при тях.

Какви пакети хостинг предлагат от ETNHost.bg?

На първо място трябва да откроим пакетите им за споделен хостинг. Безспорно това е един от най-бюджетните и търсени видове хостинг, заради това не можем да не си спрем вниманието на него. От фирмата предлагат безплатен трансфер, ако вече имате хостинг услуга, но не сте доволни от нея и искате да прехвърлите сайта си в ETNHost.bg. Мигрирането естествено включва не само с сайта и файловете, ами и пощите, базите данни, както и допълнителните настройки.

Пакетите са базов, икономичен, стандартен и премиум план, като цените са от 2.94 лв. на месец до 15.54 лв. на месец. Диапазонът, сами забелязвате, че не е особено голям. Минималното дисково пространство, което можете да получите е 5GB и 500GB трафик. Най-скъпият пакет пък осигурява 60GB дисково пространство и възможност за неограничен трафик.

На второ място ще поставим Премиум Joomla хостинг услугата им, която е специализирана за Joomla. С този хостинг, вашият Joomla сайт ще е изключително бърз и ще позволява на много повече посетители да го достигат по едно и също време. Не можем да не отбележим и високото ниво на сигурност, осигурено от защитни стени. Пакетите отново за гореспоменатите 4 пакета и са на абсолютно същите цени.

Следва да ви разкажем за WordPress хостинга, който предлагат и бързата скорост, която осигуряват на тези сайтове. Както може би знаете, WordPress e CMS, който е широко използван и може да бъде основа за изграждане на сайт за абсолютно всичко - от малък блог, до огромен електронен магазин. Необходимо е да отбележим и че техническата поддръжка на всички видове уеб хостинг е денонощна. Стандартните пакети за този вид хостинг са на същите цени, както и останалите.

Ако обаче вие се нуждаете от индивидуално решение, тогава пакетите са на цени - 58.41 лв., 76.41 лв. и 107.10 лв. Те включва повече резервни копия, по-голямо дисково пространство и възможност за огромен трафик. Тези пакети включват и оптимизация на инсталациите, спрямо предпочитанията и трафика към уеб сайта, персонална конфигурация на ресурсите, както огромен потенциал за развитие.

Домейни на ниски цени

Ако стартирате нов проект и не сте напълно ориентирани кое колко лесно се случва и колко време отнема, то със сигурност купуването на домейн от самата хостинг компания, е нещото, което ви е необходимо. ETNHost.bg предлагат разнообразие от домейни на изключително ниски цени, включително и .com и .bg. Съвет от нас е да изберете домейн с буквите на страната, откъдето очаквате да получавате най-много органичен трафик от посетители на вашия сайт. Ако искате да продавате в България, тогава най-добрата опция е .bg.

Кои са преимуществата на ETNHost.bg?

Услугите, които ще получите от хостинг компанията могат да ви бъдат изключително полезни. Например, всеки клиент може да се възползва от безплатна DNS администрация, безплатна промяна на Whois данните, безплатен 301 редирект и пренасочване на пощи. След като споменахме Whois данните, трябва да отбележим и възможността те да бъдат скрити, което се прави изключително лесно от администраторския панел. Освен това, самият домейн също може да бъде защитен от злонамерено присвояване, като се заключи. Всички тези безплатни неща, както и възможността всеки клиент да се възползва от ексклузивни промоции е причината, ETNHost.bg да бъде избор на толкова много хора, които са в процес на развиване на сайта и бизнеса си.

Phenona: всичко за най-добрите хостинг компании в България и по света.